Uyumlu sürümler
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 30 g smoked almonds
- 3 garlic cloves
- 1 onion (approx. 150 g), cut in half
- 40 g olive oil
- 1 tbsp smoked paprika
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 2 pinches ground cinnamon
- 1 pinch saffron threads
- 40 g preserved lemon rind, rinsed and cut into 1 cm pieces, plus 1 tsp preserved lemon liquid (see Tips)
- 300 g water
- 1 tbsp Chicken stock powder or paste (see Tips)
- 4 pitted Medjool dates, cut into pieces
- 800 g chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 10 pitted green olives, cut in half
- cooked couscous, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1395.4 kJ / 332.2 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 22.4 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 1328.8 mg
Alternatif tarifler
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Chicken korma with cashews
30min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 Std.
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Chilli beef with lemon feta
30min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min