Uyumlu sürümler
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 30 g smoked almonds
- 3 garlic cloves
- 1 onion (approx. 150 g), cut in half
- 40 g olive oil
- 1 tbsp smoked paprika
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 2 pinches ground cinnamon
- 1 pinch saffron threads
- 40 g preserved lemon rind, rinsed and cut into 1 cm pieces, plus 1 tsp preserved lemon liquid (see Tips)
- 300 g water
- 1 tbsp Chicken stock powder or paste (see Tips)
- 4 pitted Medjool dates, cut into pieces
- 800 g chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 10 pitted green olives, cut in half
- cooked couscous, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1395.4 kJ / 332.2 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 22.4 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 1328.8 mg
Alternatif tarifler
Woodys "no butter" butter chicken
40min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Sticky chicken
24 Std. 35 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 Std.
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27hod. 20min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1h 10min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Chicken and spinach enchiladas
40min