Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
75
g apple unpeeled, cored, cut into
wedges to fit through feeder tube - 325 g zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
- 400 g carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube
Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli, cut into florets
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 40 g dry white wine
- 90 g water
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 garlic cloves, unpeeled
- ½ tsp nutmeg
- 80 g pouring (whipping) cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3214.2 kJ / 768.2 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 58.5 g
- Doymuş Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 13.5 g
- Sodyum
- 1518.3 mg
Alternatif tarifler
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55min
Coconut almond "snowballs"
35min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4 godz.
Easy lamb hotpot
2 godz.
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
South African yellow rice using rice mode
20min