Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Topping
- extra virgin olive oil, to grease
- 500 g potatoes, cut to fit through feeder tube
- 300 g carrots, peeled and trimmed
- 2 zucchini, trimmed
- 1 onion, cut into halves vertically
- 100 g Parmesan cheese, cut to fit through the feeder tube
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 50 g water
- 180 g pouring (whipping) cream
- fresh basil leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1055.5 kJ / 252.3 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 441.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boulangère potatoes
1 Std. 40 Min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Chinese-style chicken
25 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1j
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min