Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sri Lankan hot fruit chutney
- 200 g white sugar
- 900 g white vinegar
- 30 g garlic powder
- 30 g ground ginger
- 40 g Kashmiri chilli powder, to taste
- 2 tsp sea salt
- 900 g fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths
Roast chicken
- 1200 - 1400 g whole chicken
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 11195.8 kJ / 2644.2 kcal
- Protein
- 250.1 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 180.3 g
- Doymuş Yağ
- 54.8 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1001.8 mg
Alternatif tarifler
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min
Biryani-style rice
1h 5min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
Değerlendirme yok
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Indian kofta curry with broccoli rice
50 Min
Chilli beef with lemon feta
30min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1h 10min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 Std. 30 Min
Tandoori chicken
45min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min