Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g onions, halved vertically, or quartered if large
- 550 g red peppers, cut in wedges that fit in feeder
- 600 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley, cut in pieces
- 5 g fresh coriander, cut in pieces
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1475 kJ / 352 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 669 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Italian Sausage and Orzo Soup
35min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Prawn Saganaki
35min
Chicken Étouffée
45 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Sicilian Salad
30 min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1h