Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisèe
- 250 g di farina senza glutine
- 100 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 100 g di acqua, fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 170 g di porri a rondelle
- 2 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 100 g di panna da cucina
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 150 g di formaggio Montasio a cubetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1053.8 kJ / 251.8 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 19.2 g
- Yağ
- 16.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.5 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 381.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata radicchio e robiola
2 Std. 30 Min
Sformatini patate e porri
55min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1 Std.
Torta de gee
1 Std. 30 Min
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Madeleine salate al Parmigiano Reggiano
1 Std.
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra
45 Min
Rosette ricotta e spinaci con ragù di salsiccia
2 Std. 20 Min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1h 10 min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 Std. 20 Min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min