Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di pane raffermo a dadini
- 200 g di latte intero tiepido
- 1250 g di acqua
- 400 g di spinaci freschi
- 60 g di cipolla bianca a pezzi
- 70 g di burro, di cui 30 g a pezzi e 40 g fuso
- 2 uova medie
- 25 g di farina tipo 00
- 50 di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 - 3 steli di erba cipollina fresca, tritati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2042 kJ / 488 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 53.4 g
- Yağ
- 23.5 g
- Doymuş Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 633.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Canederli al formaggio
1 Std.
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 Std.
Spanakopita
1 Std.
Crostata ripiena alle mele
2 Std.
Bortellina
30 min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Gnocchi alla romana alle erbette
1 godz. 30 min
Panettone gastronomico farcito
7 Std. 30 Min
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1 Std.
Focaccia millebolle
28h
Crespelle agli asparagi
1 godz. 30 min
Lasagna autunnale
2 Std.