Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 200 g di erbette di campo a foglia larga (spinaci, bietoline, ecc.)
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 450 g di semolino di grano
- 800 g di latte
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- 5 g di sale
- 60 g di burro + q.b.
- 2 tuorli
-
4 - 5
fili di erba cipollina fresca, a pezzi
veya 2 - 3 pizzichi di erba cipollina secca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1217.5 kJ / 291 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 30.2 g
- Yağ
- 14.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 378.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Riccioli mantovani
1 Std. 20 Min
Canederli al formaggio
1h
Gnocchi di broccoli
1h
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Torta salata radicchio e robiola
2 godz. 30 min
Burger ceci e rucola
40min
Bougatsa
1h
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Canederli agli spinaci
2 godz. 30 min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40min