Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g ricotta, drained
- 200 g "00" pasta flour or gluten free flour
- 1 tsp sea salt, plus an extra 1-2 pinches
- 1 pinch ground nutmeg
- 1700 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1818.3 kJ / 434.6 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Karbonhidrat
- 41.8 g
- Yağ
- 18.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.7 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 891 mg
Alternatif tarifler
Chicken gyros with tzatziki
30 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24u. 55min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 Std. 30 Min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.