Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di Valtellina Casera a pezzi
- 200 g di pane raffermo a pezzi (3 cm)
- 400 g di latte
- 130 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
- 40 g di burro
- 10 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio a fettine
- 500 g di patate, pelate e a tocchetti
- pepe nero macinato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2759.8 kJ / 659.5 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Karbonhidrat
- 82 g
- Yağ
- 27.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.6 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 811.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2 Std.
Gnocchi alla romana alle erbette
1 Std. 30 Min
Rösti svizzero (TM6)
9 Std.
Taroz
1 Std.
Risotto con petali di carote e caprino
30 Min
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Coppa cookies
3 godz. 30 min
Lasagne di polenta
3 godz. 30 min
Canederli agli spinaci
2 Std. 30 Min
Pappardelle alla papalina
30 Min
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Canederli al formaggio
1 Std.