Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 100 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di Whisky
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
- 350 g di capesante con la corolla (circa 12 pezzi) + 4 conchiglie
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 6889.5 kJ / 1646.6 kcal
- Protein
- 101.3 g
- Karbonhidrat
- 51.6 g
- Yağ
- 113.3 g
- Doymuş Yağ
- 59.1 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 2646 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bicchierini tricolore
3h 30 min.
Vitello tonnato
25h 30 min
Capesante gratinate
30min
Vitello tonnato
2 godz. 45 min
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1sa 20 dk
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1h
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 godz. 40 min
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50 min
Salsa tonnata
20min
Insalata di polpo e patate
2 godz.