
Cihazlar ve Aksesuarlar
Fırınlanmış Havuç
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 porsiyon
Malzemeler
-
sızma zeytinyağı30 g
-
sarımsak tozu (isteğe bağlı)¼ - ½ tk
-
toz tatlı kırmızı biber¼ tk
-
tuz¼ tk
-
karabiber damak tadına göre1 - 2 tutam
-
havuç (bk. Öneriler), mümkün olduğunca eşit parçalara bölünmüş (5 cm uzunluğunda kesilmiş)795 g
-
su1110 g
-
nane yaprağı servis etmek için
-
kekik yaprağı, taze servis etmek için
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
145.1 kcal /
607 kJ
Protein
1.9 g
Yağ
7.4 g
Karbonhidrat
19.3 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
1.1 g
Sodyum
293.7 mg