Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Baharatlı Yağ
- 70 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2cm)
- 1 - 2 diş sarımsak, damak tadına göre (isteğe bağlı)
- 1 - 2 dal maydanoz yaprağı
- 2 dal dereotu yaprağı
- 1 dal biberiye, taze, sadece yaprakları
- 3 - 4 adet frenk soğanı, parçalara bölünmüş (3 cm)
- ½ tk tuz (isteğe bağlı)
Ekmek Hamuru
- 350 g yoğurt
- 440 g un, unlamak için ekstra un
- 2 paket kabartma tozu
- 1 ¼ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1045 kJ / 250 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mayasız kolay ekmek
20 Min
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1 Std. 20 Min
Kabaklı Börek
1 Std. 10 Min
Buharda Tahıllı Ekmek
2 Std.
Haşhaşlı Cevizli Gümüşhacıköy Çöreği
50 Min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45min
Köy Ekmeği
Değerlendirme yok
Mayasız, Yumurtalı, Pratik Yulaf Ekmeği
1 Std. 10 Min
Baharatlı Lübnan Ekmeği
3 Std. 20 Min
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1 Std.
Patlıcanlı Börek
1 Std. 10 Min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30 min