Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Baharatlı Yağ
- 70 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2cm)
- 1 - 2 diş sarımsak, damak tadına göre (isteğe bağlı)
- 1 - 2 dal maydanoz yaprağı
- 2 dal dereotu yaprağı
- 1 dal biberiye, taze, sadece yaprakları
- 3 - 4 adet frenk soğanı, parçalara bölünmüş (3 cm)
- ½ tk tuz (isteğe bağlı)
Ekmek Hamuru
- 350 g yoğurt
- 440 g un, unlamak için ekstra un
- 2 paket kabartma tozu
- 1 ¼ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1045 kJ / 250 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Karamelize Beyaz Çikolata
18u.
Domates Soslu Patatesli Balık
50 Min
Kıbrıs Usulü Zeytinli Bidda
1h 30 min
Baharatlı Lübnan Ekmeği
3sa 20 dk
Kaşarlı Pide
1h 45min
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 Std. 10 Min
Tam Buğdaylı Pide
1h 35min
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1h 20 min
Peynirli Poğaça
1h 30 min
Mayasız kolay ekmek
20 min