Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Baharatlı Yağ
- 70 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2cm)
- 1 - 2 diş sarımsak, damak tadına göre (isteğe bağlı)
- 1 - 2 dal maydanoz yaprağı
- 2 dal dereotu yaprağı
- 1 dal biberiye, taze, sadece yaprakları
- 3 - 4 adet frenk soğanı, parçalara bölünmüş (3 cm)
- ½ tk tuz (isteğe bağlı)
Ekmek Hamuru
- 350 g yoğurt
- 440 g un, unlamak için ekstra un
- 2 paket kabartma tozu
- 1 ¼ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1045 kJ / 250 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Yoğurtlu Ekmek
3h
Zeytinyağlı Ekmek
2 Std. 10 Min
Hibiskus Şerbeti
3h 25min
Çeşitli Çikolatalı Trüfler
2 Std. 50 Min
Marmelatlı Çörekler
2h 20min
Çarkıfelek Meyvesi ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
10min
Kıtırlı Challah Ekmeği
1h 30min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 Std. 10 Min
Meyve Nektarı
10min
Buharda Tahinli Tatlı
45 min
Mayasız kolay ekmek
20 min