Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hamuru
- 150 g süt
- 20 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 45 g sıvı yağ
- ½ küp yaş maya (yakl. 20 gr)
- 10 g şeker
- 380 g un, serpmek için ekstra un
- ¼ tk tuz
İç Malzemesi ve Tamamlanması
- 20 g ceviz, ikiye bölünmüş
- 140 g tahin
- 75 g şeker
- 1 yumurta sarısı
- Besin Değeri
- şuna göre 6 adet
- Kalori
- 14311.8 kJ / 3420.6 kcal
- Protein
- 81.5 g
- Karbonhidrat
- 423.8 g
- Yağ
- 163.6 g
- Doymuş Yağ
- 38.7 g
- Lif
- 30 g
- Sodyum
- 847.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hindiba ve Gorgonzola Peynirli Puf Börekleri
1 godz. 5 min
Entekke Böreği
40 Min
Tahinli Çörek
2h
Kıvrık Elmalı Kek
1 Std. 20 Min
Chia Tohumlu Hurma Çayı
Nessuna valutazione
Cevizli Bursa Lokumu
3hod. 5min
Kırmızı Pancarlı Rus Salatası
1 Std. 10 Min
Pratik Puf Hamuru
2h
Pikan Cevizi Kıtırlı Muzlu Kek
1 Std. 30 Min
Haşhaşlı Ponçik
1 Std. 30 Min
Sucuklu Kuru Fasulye
10 Std.
Haşhaşlı Cevizli Gümüşhacıköy Çöreği
50 Min