Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hamuru
- 150 g süt
- 20 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 45 g sıvı yağ
- ½ küp yaş maya (yakl. 20 gr)
- 10 g şeker
- 380 g un, serpmek için ekstra un
- ¼ tk tuz
İç Malzemesi ve Tamamlanması
- 20 g ceviz, ikiye bölünmüş
- 140 g tahin
- 75 g şeker
- 1 yumurta sarısı
- Besin Değeri
- şuna göre 6 adet
- Kalori
- 14311.8 kJ / 3420.6 kcal
- Protein
- 81.5 g
- Karbonhidrat
- 423.8 g
- Yağ
- 163.6 g
- Doymuş Yağ
- 38.7 g
- Lif
- 30 g
- Sodyum
- 847.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fındık ve Havuçlu Kek
1小时 15 分钟
Peynirli Poğaça
1 Std. 30 Min
Ballı Armutlu Salata Sosu
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2小时 10 分钟
Bal Peteği Şekerlemesi
1 Std. 30 Min
Tahinli Çörek
2 Std.
Entekke Böreği
40min
Çavdarlı Yassı Ekmek
2小时 10 分钟
Elmalı Çörek
2h 20 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 godz. 5 min
Hint Usulü Çay
10min
Mayasız kolay ekmek
20 Min