Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisèe
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a cubetti
- 500 g di acqua
- 300 g di bietole, le foglie
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di porri a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di ricotta ben scolata
- 1 uovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2408 kJ / 575.5 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Karbonhidrat
- 43.8 g
- Yağ
- 37.6 g
- Doymuş Yağ
- 9.9 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 172.7 mg
Alternatif tarifler
Mini quiche agretti, erbette e ricotta (senza lattosio)
1ωρ. 30 λεπτ.
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 Std. 30 Min
Quiche broccoli e pesto
1h 10 min
Torta salata bietole e uova
2hod.
Quiche radicchio e bietole
1h 15min
Torta salata asparagi e ricotta
1hod.
Tortino di fagiolini e patate
1ωρ. 30 λεπτ.
Quiche di spinaci e speck
2hod.
Strudel verza e porri (vegan)
2hod.
Quiche ai finocchi e porri
1h 10 min
Torta salata agli spinaci
1ωρ. 30 λεπτ.
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10 min