Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisèe
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a cubetti
- 500 g di acqua
- 300 g di bietole, le foglie
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di porri a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di ricotta ben scolata
- 1 uovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2408 kJ / 575.5 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Karbonhidrat
- 43.8 g
- Yağ
- 37.6 g
- Doymuş Yağ
- 9.9 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 172.7 mg
Alternatif tarifler
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2h 30min
Frittata di agretti
1h
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 min
Quiche radicchio e bietole
1 godz. 15 min
Tortino di fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Torta salata agli spinaci
1 godz. 30 min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Quiche di zucca ed erbette
1 godz. 30 min
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Quiche di spinaci e speck
2h