Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh sage, leaves only
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g rindless bacon rasher, cut into cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tbsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2064 kJ / 491.4 kcal
- Protein
- 43.9 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 10.7 g
- Sodyum
- 823.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chilli beef with lemon feta
30min
Beef stroganoff
35min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Chicken cacciatore
50min
Beef "Burgundy"
40min
Chicken and pesto risoni
35min
Chorizo and chicken pasta
50min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Curry lamb cutlets
1h
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min