Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh sage, leaves only
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g rindless bacon rasher, cut into cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tbsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2064 kJ / 491.4 kcal
- Protein
- 43.9 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 10.7 g
- Sodyum
- 823.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef stroganoff
35 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef spezzatino
1h 45 min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Beef ragu
1h 25 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef and pepper ragu
2j 15 menit
Sausage ragu with orecchiette
1h
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Beef "Burgundy"
40 min
Chorizo and chicken pasta
50 min