Cihazlar ve Aksesuarlar
Mongolian lamb hot pot
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
egg1
-
soy sauce2 tbsp
-
light brown sugar2 tsp
-
cornflour1 tbsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
garlic cloves2
-
lamb fillet slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)600 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
peanut oil40 g
-
sambal oelek to taste1 tbsp
-
hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)1 tbsp
-
Chinese five spice½ tsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1157.5 mg
Protein
33.1 g
Kalori
1570.3 kJ /
373.9 kcal
Yağ
22.3 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
5.7 g
Karbonhidrat
9.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Pork san choy bau
25min
Chicken and cashews
55min
Easy satay chicken
40min
Thai chilli chicken and basil
30min
Butter chicken
55min
Beef stroganoff
35min
Aussie meat pies
2h
Lasagne bolognese
2h 30min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Beef ragu
1h 25min
Creamy coconut chicken curry
30min