
Cihazlar ve Aksesuarlar
Beef ragu
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 25 dk
6 portions
Malzemeler
-
olive oil30 g
-
garlic cloves3
-
red onion cut into quarters225 g
-
celery stalks cut into pieces (approx. 3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (approx. 3 cm)180 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
dried bay leaves2
-
dry red wine250 g
-
beef chuck steak cut into pieces (approx. 2-3 cm)1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
tomato paste50 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
white sugar1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
Parmesan cheese shaved, for garnishing
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
402.7 kcal /
1691.2 kJ
Protein
39.6 g
Yağ
23.9 g
Karbonhidrat
6.3 g
Lif
3.6 g
Doymuş Yağ
8.1 g
Sodyum
471.6 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Eat Well
102 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda