Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g olive oil
- 3 garlic cloves
- 225 g red onion, cut into quarters
- 100 g celery stalks, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 180 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 dried bay leaves
- 250 g dry red wine
- 1000 g beef chuck steak, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 - 2 pinches white sugar
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Parmesan cheese, shaved, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1691.2 kJ / 402.7 kcal
- Protein
- 39.6 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 23.9 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 471.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Mongolian lamb hot pot
3sa 25 dk
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Chorizo and chicken pasta
50min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40min
Lamb and feta meatballs
30min
Beef "Burgundy"
40min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Apricot chicken risotto
30min
Chicken pesto pasta
30min