Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g beef fillet, trimmed
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 4 pieces streaky bacon (rindless), cut into pieces (3 cm)
- 8 pickling onions
- 200 g button mushrooms, cut into halves
- 2 dried bay leaves
- ground black pepper, to season
- 100 g red Burgundy wine (see Tips)
- 40 g tomato paste
- 2 carrots, peeled
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 200 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 3 tbsp plain flour (see Tips)
- salt, to season
- crusty bread, to serve (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3037.4 kJ / 723.2 kcal
- Protein
- 58.7 g
- Karbonhidrat
- 32.5 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 7.9 g
- Sodyum
- 1504 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Hunters' stew
1h
Chicken cacciatore
50min
Tomato basil chicken stew
35min
Beef stroganoff
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min