Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g vegetable oil
- 400 g fennel bulb, trimmed and cut in slices (2-3 cm)
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 1100 g water
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ½ tsp balsamic glaze
- 30 g pine nuts
- 300 g dried penne pasta
- 125 g bocconcini, drained and cut into halves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2078.6 kJ / 494.9 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 60.5 g
- Yağ
- 18.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 9.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom stroganoff
20min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Lentil bolognese
30 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Pasta Alfredo with mushrooms
40 min
Wonton soup (vegetarian)
45 Min
Mushroom bolognaise
45 Min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 min
Hoisin tofu with brown rice
50 min