Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g vegetable oil
- 400 g fennel bulb, trimmed and cut in slices (2-3 cm)
- 1 tsp fennel seeds
- 60 g brown onion, cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 1100 g water
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ½ tsp balsamic glaze
- 30 g pine nuts
- 300 g dried penne pasta
- 125 g bocconcini, drained and cut into halves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2078.6 kJ / 494.9 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 60.5 g
- Yağ
- 18.1 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 9.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Risotto verde (TM6)
30min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 Min
Rendang curry
30min
Ancho chilli and black bean stew
40min
Millet cashew stir-fry
30min
Wonton soup (vegetarian)
45min
Tex-mex vegetable stew
1h 15 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min