Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta cheese
- 1500 g full cream milk
- 40 g white vinegar
Dumplings
- 100 g bread, stale or frozen, cut into pieces
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 tsp sea salt
- olive oil, for greasing
Napoli sauce
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 400 g canned diced tomatoes
- 300 g tomato passata
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 pinch ground black pepper
- Parmesan cheese, grated to serve
- fresh basil, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2419 kJ / 576 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 29.6 g
- Doymuş Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 1904.7 mg
Alternatif tarifler
Milanese risotto
25min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Mushroom risotto
30min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Gozleme
1h 40min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Gnocchi
1h 40min
Ricotta gnocchi
2 Std.
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min