Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Semolina gnocchi
- 20 g unsalted butter
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 290 g semolina (see Tips)
Walnut and basil pesto
- 40 g fresh basil, leaves only (approx. 1 bunch) (see Tips)
- 100 g walnuts
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- ½ garlic clove
- 130 g olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Vegetable topping
- 2 garlic cloves
- 2 tsp avocado oil (see Tips), plus extra for drizzling
- 2 tsp balsamic glaze, plus extra for drizzling
- 2 tbsp water
- 200 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- 200 g asparagus, cut into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3167.5 kJ / 754.2 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Karbonhidrat
- 44.3 g
- Yağ
- 53.2 g
- Doymuş Yağ
- 15.2 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 634.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Asparagus risotto
40min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Gnocchi
1h 40min
Boston baked beans
30h 45 min
Leek quiche
1h 20min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Chilli creamed corn
40min
Celeriac parmigiana
1h 10min
Milanese risotto
25min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min