Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Semolina gnocchi
- 20 g unsalted butter
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 290 g semolina (see Tips)
Walnut and basil pesto
- 40 g fresh basil, leaves only (approx. 1 bunch) (see Tips)
- 100 g walnuts
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- ½ garlic clove
- 130 g olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Vegetable topping
- 2 garlic cloves
- 2 tsp avocado oil (see Tips), plus extra for drizzling
- 2 tsp balsamic glaze, plus extra for drizzling
- 2 tbsp water
- 200 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- 200 g asparagus, cut into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3167.5 kJ / 754.2 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Karbonhidrat
- 44.3 g
- Yağ
- 53.2 g
- Doymuş Yağ
- 15.2 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 634.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Asparagus risotto
40 Min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Courgette strudel
1 Std. 20 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 Min
Mushroom tart
50 Min