Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Semolina gnocchi
- 20 g unsalted butter
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 2 egg yolks
- 290 g semolina (see Tips)
Walnut and basil pesto
- 40 g fresh basil, leaves only (approx. 1 bunch) (see Tips)
- 100 g walnuts
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (2 cm)
- ½ garlic clove
- 130 g olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Vegetable topping
- 2 garlic cloves
- 2 tsp avocado oil (see Tips), plus extra for drizzling
- 2 tsp balsamic glaze, plus extra for drizzling
- 2 tbsp water
- 200 g Brussels sprouts, trimmed and cut into halves
- 200 g asparagus, cut into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3167.5 kJ / 754.2 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Karbonhidrat
- 44.3 g
- Yağ
- 53.2 g
- Doymuş Yağ
- 15.2 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 634.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta
25min
Milanese risotto
25min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 Std. 30 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Polenta zucchini slice
2h 10 min
Rosewater madeleines
30 Min
Mushroom risotto
30 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Risotto verde
45min
Gnocchi
1 Std. 40 Min