Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, halved
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
- 5 anchovy fillets, in oil
- 2 pinches dried oregano
- 100 g pitted black olives
-
400
g tinned chopped tomatoes
veya ripe tomatoes, diced - 850 g water
- 500 g dried spaghetti
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2000 kJ / 476 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 96 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Tuna Pasta
30min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1h
Pasta alla puttanesca
35 min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Shakshuka
50min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 min
Puttanesca Penne
50min
Pasta alla Puttanesca
35 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Orzo with Salmon and Spinach
40min