Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Olive tapenade
- 50 g pitted Kalamata olives
- 50 g pitted green olives
- 1 tbsp semi sun-dried tomatoes, drained
- 2 tsp pickled capers, rinsed and drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches ground smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 80 g red onion
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 200 g Ruby Lou potatoes, peeled, cut into halves lengthways and cut into slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (isteğe bağlı)
- 80 g red capsicum, deseeded and cut into strips (0.5 cm)
- ½ tsp ground paprika
- ¼ - ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 eggs
- 50 g full cream milk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 687.5 kJ / 164 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 5.6 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 481.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus risotto
40 Min
Mushroom risotto
30 min
Beef tapenade crostini
1h 40 min
Sauerkraut salad
10 Min
Coriander pesto pizza
1 Std. 30 Min
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Sandwich sushi
1h 45 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Chilli chutney quesadillas
1 Std.
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 Min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10 min