Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Olive tapenade
- 50 g pitted Kalamata olives
- 50 g pitted green olives
- 1 tbsp semi sun-dried tomatoes, drained
- 2 tsp pickled capers, rinsed and drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches ground smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 80 g red onion
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 200 g Ruby Lou potatoes, peeled, cut into halves lengthways and cut into slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (isteğe bağlı)
- 80 g red capsicum, deseeded and cut into strips (0.5 cm)
- ½ tsp ground paprika
- ¼ - ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 eggs
- 50 g full cream milk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 687.5 kJ / 164 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 5.6 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 481.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Quinoa tabouli
12h 40min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Umali
1 Std. 25 Min
Sauerkraut salad
10 min
Risotto verde
45min
Baba ghanoush
1h
Spelt and buckwheat tortillas with chilli con carne
1h 50min
Hommus dip
5 min
Baked rice croquettes
1 godz. 30 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h