Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Descascar batata
- 600 g batata nova, c/ casca (ver dica)
- 600 g água
Pesto de aneto
- 50 g cebola roxa
- 60 g queijo parmesão
- 50 g pinhão
- 60 g azeite
- 25 - 30 g aneto, fresco
- 20 g alcaparras em conserva
- 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 150 g iogurte grego
- ¼ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
Salada de batata nova e espargos
- 1300 g água
- 5 ovos
- 400 g espargos verdes cortados ao meio ou em 3 partes
- 150 g pepino cortado em fatias (2 mm aprox.) (isteğe bağlı)
- Aneto, só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Pinhão, torrado p/ guarnecer (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2209.2 kJ / 528 kcal
- Protein
- 22.9 g
- Karbonhidrat
- 39.1 g
- Yağ
- 32.8 g
- Doymuş Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 595.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salada de quinoa com tofu
55 Min
Couves com ervilhas e azeite de ervas
40min
Salada de quinoa com feijão-preto
20 min
Sopa Indonésia de noodles com almôndegas (Mie Bakso)
1h
Salmão com couve-romanesca, molho de laranja e romã
30 min
Frango picante com cuscuz de cenoura
1sa 40 dk
Noodles de spirulina com ratatouille
1 Std. 45 Min
Bruschetta de espargos e ovos quentes
40min
Fritata de curgete e ricota
40min
Salada de beringela e pimento com cuscuz
35min
Tagliatelle com fricassé de bivalves
55 Min
Cuscuz mediterrânico
10 min