Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g d'eau
- 24 huîtres de Cancale
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de vinaigre de vin blanc
- 20 g de vin blanc sec
- 100 g de beurre salé, très froid
- gros sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 963 kJ / 232.8 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 21.5 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 890.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1h
Opérette de fruits de mer
1h 40min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Salade de haricots, tomates et thon, vinaigrette au pesto
55min
Terrine de pintade aux pistaches
24 Std.
Cabillaud et risotto betterave-citronnelle
2h 10min
Sardines à l'escabèche
12h 45min
Toasts œuf de caille et rillettes de crabe
40min
Tartinable de maquereau fumé au curry breton
5 Min
Gâteau de crêpes au saumon mariné, salade de crudités
1 Std. 10 Min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min