Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
- 1 oignon
- 15 g de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- 25 g de porto rouge
- 24 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 La recette complète
- Kalori
- 12843 kJ / 3071 kcal
- Protein
- 292 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 187 g
- Doymuş Yağ
- 59 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 10001 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2 Std. 30 Min
Salade alsacienne revisitée sur sablé parmesan
1h
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Sorbet courgette-citron
8 Std. 5 Min
Galantine de poulet au foie gras
48h
Confiture de tomates vertes
24 Std.
Chutney de figues
4h
Terrine de porc, poulet et foie gras avec chutney de figues au porto
10h 30min
Marrons glacés
72 godz.
Clafoutis abricot-romarin
55min
Joue de porc aux carottes et à l'orange
13 godz. 40 min
Marmelade d'oranges
1h 30 min