Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de beurre
- 2 filets de thon frais
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 70 g de jus de citron
- 1 brin de basilic frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1377.5 kJ / 329.5 kcal
- Protein
- 36.5 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 683.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lotte, pomme de terre et poivron (cuisson sous vide)
2h 15min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20min
Filet de colin, salade de betterave et roquette
1 Std. 35 Min
Crevettes à la sauce aigre-douce
1h 15 min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Salade de magret de canard, vinaigrette balsamique aux myrtilles
1 Std. 35 Min
Queue de langouste, sauce vanille
1 Std. 35 Min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Gambas au romarin
40min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 godz. 20 min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Raie aux câpres
45min