Uyumlu sürümler
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La sauce aigre-douce à la cerise
- 60 g de sucre en poudre
- 60 g de vinaigre de vin rouge
- 300 g de cerises fraîches ou surgelées
- 200 g de fond de veau
Le magret
- 1800 g d'eau
- 1 magret de canard avec la peau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2887 kJ / 687 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 57.5 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1135 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chutney mangue-raisin
35 min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2 Std. 40 Min
Saumon teriyaki sous-vide
1hod. 20min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Poires sous-vide à la cannelle
2 Std. 5 Min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Chutney d'oignon rouge
24h
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1h 45min
Sous-vide filets de poulet
1h 55 min
Sous-vide magrets de canard
2h