Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beef fillet
- 3 tbsp olive oil
- 1 beef fillet (approx.1000 g - see Tips), trimmed
- 2 tbsp Dijon mustard
Crêpes
- 125 g milk
- 70 g plain flour
- 1 egg
- 2 pinches sea salt
- unsalted butter, to grease
Mushroom duxelles
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms
- 200 g button mushrooms
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 8 slices prosciutto
- plain flour, to dust
- 300 g puff pastry (2-3 sheets - see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 egg yolks, lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2334.4 kJ / 557.9 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 32.4 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 907.2 mg
Alternatif tarifler
Guacamole
5 Min
NZ mustard sauce
15 min
Banoffie pie
26h 30min
Perfect steak with sauce Bernaise
35 Min
Pasta e fagioli
26 Std.
Prawn and saffron arancini
25h
Croque Madame
45 Min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40 min
Gochujang seafood risotto
1 godz.
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 Min
Layered bread
2h 30min