Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beef fillet
- 3 tbsp olive oil
- 1 beef fillet (approx.1000 g - see Tips), trimmed
- 2 tbsp Dijon mustard
Crêpes
- 125 g milk
- 70 g plain flour
- 1 egg
- 2 pinches sea salt
- unsalted butter, to grease
Mushroom duxelles
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms
- 200 g button mushrooms
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 8 slices prosciutto
- plain flour, to dust
- 300 g puff pastry (2-3 sheets - see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 egg yolks, lightly beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2334.4 kJ / 557.9 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 32.4 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 907.2 mg
Alternatif tarifler
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Indonesian white spice paste
35min
Madurese chicken satay
1 Std. 30 Min
Béarnaise sauce
20min
Beurre blanc
15 Min
Indonesian yellow spice paste
40min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 Std. 25 Min
Traditional crème brûlée
25h
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14sa