Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 33.6 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Silky sweet potato mash
25min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25 min
Steamed fish with green mash
50min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Scallops with pea purée
25min
Diane sauce
20min