Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 33.6 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cauliflower mash
25min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Silky sweet potato mash
25min
Parsnip and bean mash
25min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 Std. 35 Min
Béarnaise sauce
20 menit
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Pork meatballs with couscous
50min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min