Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 33.6 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Silky sweet potato mash
25min
Cauliflower mash
25min
Poached chicken with liquid stock
25min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1hod. 15min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Lamb and fennel ragu
4 Std. 35 Min
Scallops with pea purée
25min
Chimichurri
5min