Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
2
beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
veya beef rump steak (3-6 cm thickness) - sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, to drizzle
Bernaise sauce
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only; stalks reserved
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 2 portions
- Kalori
- 12618.4 kJ / 3015.9 kcal
- Protein
- 149.4 g
- Karbonhidrat
- 19.8 g
- Yağ
- 258.2 g
- Doymuş Yağ
- 137.3 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 2152.8 mg
Alternatif tarifler
Strawberry and ginger spritz mocktail
15min
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Salsa verde
5min
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1h 25min
Béarnaise sauce
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Scallops with pea purée
25min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min