Cihazlar ve Aksesuarlar
Perfect steak with sauce Bernaise
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 portions
Malzemeler
-
beef rump steak, (3-6 cm thickness)beef fillet steaks (3-6 cm thickness)2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil to drizzle
Bernaise sauce
-
fresh tarragon leaves only; stalks reserved4 - 5 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 2 portions
Sodyum
2152.8 mg
Protein
149.4 g
Kalori
12618.4 kJ /
3015.9 kcal
Yağ
258.2 g
Lif
3.2 g
Doymuş Yağ
137.3 g
Karbonhidrat
19.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Değerlendirme yok
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 dk
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1sa 20 dk
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 dk
Béarnaise sauce
20 dk
Béarnaise Sauce
20 dk
Hollandaise Sauce
15 dk
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1sa 50 dk
Béarnaise sauce
15 dk
Tamarind whiskey Sour
1sa 10 dk
No fail béchamel
15 dk
Hollandaise
15 dk