Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
2
beef fillet steaks (3-6 cm thickness)
veya beef rump steak (3-6 cm thickness) - sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, to drizzle
Bernaise sauce
- 4 - 5 sprigs fresh tarragon, leaves only; stalks reserved
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 2 portions
- Kalori
- 12618.4 kJ / 3015.9 kcal
- Protein
- 149.4 g
- Karbonhidrat
- 19.8 g
- Yağ
- 258.2 g
- Doymuş Yağ
- 137.3 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 2152.8 mg
Alternatif tarifler
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min
Apple frangipane tart
1h 20min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Beurre blanc
15 Min
Pea and mint soup
20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min