Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g unsalted butter
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to scatter
- 80 g white wine
- 15 g plain flour
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 1000 g water
- 1 baguette loaf, cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1529.3 kJ / 365.5 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 37.2 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 508.6 mg
Alternatif tarifler
No fail mash potato
20 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 menit
Santa Maria Dry Rub
5 menit
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3h 30min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 Std. 15 Min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Değerlendirme yok
Minty vodka lemonade (Diabetes)
10 min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20min
Classic madeleines
24h 30 min