Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g unsalted butter
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to scatter
- 80 g white wine
- 15 g plain flour
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 1000 g water
- 1 baguette loaf, cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1529.3 kJ / 365.5 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 37.2 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 508.6 mg
Alternatif tarifler
Chicken, spinach and leek risotto
30min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Beef Rendang
1h 35 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Ras el hanout
10min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min
Salsa verde
5min
Beef Wellington
2 godz. 15 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min