Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 100 g water
- 80 g white wine
- 60 g lard
- 25 g olive oil
- 25 g fresh yeast, crumbled
- 1 pinch sugar
- 500 g flour
- 2 eggs (53-63 g each)
- 10 g salt
Marinated meat
- 600 g pork loin, sliced (approx. 2 cm thick, 5 cm x 5 cm)
- 250 g water
- 1 tsp salt
- 1 tsp sweet paprika powder
- ½ tsp ground black pepper
Eggs
- 4 eggs (53-63 g each), cold
- water, to fill to 1 l mark
Assembly
- 150 - 200 g chorizo Iberico, cut in slices (0.5 cm)
- 100 g Iberian ham, thinly sliced
- 1 egg yolk, beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1118.2 kJ / 267.3 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Karbonhidrat
- 20.3 g
- Yağ
- 13.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 261.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Avocado Tomatillo Salsa
10 Min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 Min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Lobster Bisque
1h 50min