Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ¼ - ⅓ demet maydanoz, sadece yaprakları
- ¼ - ⅓ demet dereotu yaprağı
- 1000 g kabak, boydan ikiye kesilip dilimlenmiş (yakl. 2 cm)
- 160 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 - 3 diş sarımsak
- 80 g yeşil biber, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
- 145 g zeytinyağı
- 30 g tereyağı
- 30 g domates salçası
- 1 ½ tk tuz
- ¼ - ½ tk toz karabiber
- ¼ - ½ tk toz kimyon
- 2 yumurta
- 185 g süt
- 3 yufka
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 931 kJ / 222.5 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Karbonhidrat
- 22.4 g
- Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 2.1 g
Alternatif tarifler
Pratik Aşure
2h 15min
Patlıcanlı Börek
1h 10min
Kakaolu ve Portakallı Bar
2h 15min
Muzlu Elmalı Yulaflı Kek
45min
7 Sebzeli Taneli Çorba
40min
Ev Yapımı Biberli Tavuk Salamı
3h 25 min.
Çerkez Tavuğu
1h
Kakaolu Taze Makarna
1h
Balık Köftesi ve Kaparili Patates Salatası
55min
Somonlu ve Çin Lahanalı Somon Salatası
Değerlendirme yok
Damla Sakızlı Muhallebi
2h 20min
Çiğ Börek
1h 10min