Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g rote Linsen
- 600 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Garam Masala
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l), vegan - 400 g Kokosmilch
- 250 g passierte Tomaten
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 20 g Kokosblütenzucker
- 30 g Limettensaft
- Kokosjoghurt zum Garnieren
- Koriander, frisch, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2814 kJ / 673 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 13.2 g
- Sodyum
- 634 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dhal
40 min
Kichererbsen-Curry mit Brokkolireis
10h
Dal
1 Std. 50 Min
Dal Tadka
30 Min
Vegane Erdnuss-Ramensuppe
45 Min
Reisbandnudeln mit Gemüsecurry
30 Min
Orientalischer Linseneintopf
35min
Kokosnuss Dhal
25 Min
Afrikanischer Erdnuss-Eintopf
50 Min
Blumenkohl Tikka Masala
35min
Süßkartoffel-Kichererbsen-Eintopf
45 Min
Linsen-Spinat-Curry
40 min