Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mushroom Dashi Broth
- 450 g fresh Swiss brown mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh shiitake mushrooms, trimmed
- 60 g tamari
- 2 ½ cinnamon quills, toasted (see Tips)
- 85 g flaked coconut, toasted
Dumpling Filling
- 1250 g water
- 500 g japanese pumpkin, peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)
- 30 g tamari
- 15 g rice wine vinegar
- 15 g coconut oil
- 1 ½ tsp fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)
- 15 g agave syrup (optional)
- 20 round wonton wrappers
- micro herb or edible flowers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 36.6 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 979.6 mg
Alternatif tarifler
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 Min
Asian chicken noodle soup
1h 35 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 Std. 40 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Wonton soup
1 Std.
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 Std. 30 Min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 Std. 20 Min
Banh mi pizza
2u. 15min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 Min
Gado gado
1 Std.
Warm wasabi potato salad
30 Min
Eggs Benedict and corn muffins
1h 15min