Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Fraisier sponge
- 10 - 12 macarons with strawberry cream cheese ganache (see Tips)
Lime ganache for sable choux
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, cut into small pieces
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly of mini croquembouche
- 250 g caster sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- boiling water
- edible flowers, to decorate (optional)
- 50 g vinegar
Assembly of show stopper cake
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2264.5 kJ / 539.2 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 54.6 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 16.7 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 116.8 mg
Alternatif tarifler
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
15min
Honeycomb butter
10min
Pull-apart pizza sun
1h 30min
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Caramel toffees
2h
Ice Cream Layer Cake
43hod. 35min
Spooktacular snow cones
10min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Banana Split
45min
Crunchy caramel popcorn
2h 15min