Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Fraisier sponge
- 10 - 12 macarons with strawberry cream cheese ganache (see Tips)
Lime ganache for sable choux
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, cut into small pieces
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly of mini croquembouche
- 250 g caster sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- boiling water
- edible flowers, to decorate (optional)
- 50 g vinegar
Assembly of show stopper cake
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2264.5 kJ / 539.2 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 54.6 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 16.7 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 116.8 mg
Alternatif tarifler
Mirror glaze cake
7h 55min
"Little house" slice
6 Std. 30 Min
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2 Std.
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Angel cake
5h 15 min
Lollipops
40min
Baked cheesecake
2h 55min
Chocolate cream cookies
1 godz. 30 min
Lemon meringue cupcakes
1 godz. 30 min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1hod. 10min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h