Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Fraisier sponge
- 10 - 12 macarons with strawberry cream cheese ganache (see Tips)
Lime ganache for sable choux
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, cut into small pieces
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly of mini croquembouche
- 250 g caster sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- boiling water
- edible flowers, to decorate (optional)
- 50 g vinegar
Assembly of show stopper cake
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2264.5 kJ / 539.2 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 54.6 g
- Yağ
- 32.3 g
- Doymuş Yağ
- 16.7 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 116.8 mg
Alternatif tarifler
Crunchy caramel popcorn
2 Std. 15 Min
Apple Tart (TM6)
Değerlendirme yok
S'mores pizza
1h 25min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 godz.
Fruit ice cream
10 min
Lollipops
40 min
Caramel toffees
2h
Honeycomb
1h 30min
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Strawberry and rose water macarons
2h 50min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27sa
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min