Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 raw prawns, peeled
- 50 g olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1716 kJ / 408 kcal
- Protein
- 23.135 g
- Karbonhidrat
- 37.482 g
- Yağ
- 16.619 g
- Lif
- 9.456 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15 min
White bean dip with chimichurri
15min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 Std. 40 Min
Baba ghanoush
1h
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13u.
Mixed mushroom burgers
50 min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1sa 35 dk
Fattoush with grilled haloumi
5h
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Tarator (tahini dip)
5min