Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 raw prawns, peeled
- 50 g olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1716 kJ / 408 kcal
- Protein
- 23.135 g
- Karbonhidrat
- 37.482 g
- Yağ
- 16.619 g
- Lif
- 9.456 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 min
Sunny gazpacho
25 min
Quinoa tabouli
12h 40min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM6)
15 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Smashed pea and bean dip
30 min
Pickled fruit salad with honey labne
27h 20 min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3h
Cheese soufflés
30 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1hod.
Traditional hommus
25sa 5 dk