Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Risotto
- 30 g eschalots
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g Arborio rice
- 500 g water
- 1 tsp salt
- 150 g mozzarella cheese, cut into pieces (1 cm)
Eggplant involtini
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 12 pieces eggplant, cut lengthways into thin slices (5 mm)
- 2 - 4 tbsp extra virgin olive oil, for drizzling
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to season
- 2 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 400 g canned crushed tomatoes
- 80 g dry white wine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2743.3 kJ / 653 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Karbonhidrat
- 56.8 g
- Yağ
- 36.9 g
- Doymuş Yağ
- 12.3 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 1434.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Ratatouille
40min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Melanzane parmigiana
2u. 5min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Gnocchi
1 Std. 40 Min
Spinach and feta galette
1h 50 min.
Spinach dumplings with tomato ragout
1h