Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 20 g olive oil, plus extra to grease
- 525 g lukewarm water
- 1 tsp sea salt
- 900 g baker's flour, plus extra to dust
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
Filling
- 2 - 3 bunches fresh English spinach, trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)
- sea salt, to taste (optional)
- 1 onion, cut into halves
- 500 g feta cheese, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 1 egg
- olive oil, to drizzle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 965.6 kJ / 230.8 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 28.6 g
- Yağ
- 9.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 290.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Quinoa tabouli
12sa 40 dk
Red rice using rice mode
55 min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1h 10 min
Keftedes (meatballs)
2h 30min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Galaktoboureko
1h 35min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h
Yiayia's Pastitsio
1h 40min