Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Appenzeller Käse, Rahmkäse, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
- 20 g Olivenöl
- 1 Bio-Zitrone, abgeriebene Schale
- 730 g Wasser
- 100 g Weisswein
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 150 g Jungspinat
- 2 EL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 4 Portionen
- Kalori
- 7305.4 kJ / 1746 kcal
- Protein
- 46.6 g
- Karbonhidrat
- 263.5 g
- Yağ
- 47.4 g
- Doymuş Yağ
- 18.9 g
- Lif
- 6.6 g
- Sodyum
- 1965.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbisrisotto
35 Min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 Min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50 Min
Peperoni-Risotto
35 Min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 Std.
Gemüsewähe
1 Std.
Risotto Cinque P
30 Min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 Min
Linsendal mit Spinat
35 Min
Randen-Dinkel-Risotto
35 Min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 Min