Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Appenzeller Käse, Rahmkäse, in Stücken (3 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
- 20 g Olivenöl
- 1 Bio-Zitrone, abgeriebene Schale
- 730 g Wasser
- 100 g Weisswein
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 150 g Jungspinat
- 2 EL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 4 Portionen
- Kalori
- 7305.4 kJ / 1746 kcal
- Protein
- 46.6 g
- Karbonhidrat
- 263.5 g
- Yağ
- 47.4 g
- Doymuş Yağ
- 18.9 g
- Lif
- 6.6 g
- Sodyum
- 1965.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 Min
Peperoni-Risotto
35 Min
Risotto Cinque P
30 Min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 Min
Gemüsewähe
1 Std.
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 Min
Kürbisrisotto
35 Min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 Std.
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50 Min
Linsen-Lasagne
2 Std.
Munder Safranrisotto
45 Min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 Min