Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 1 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Carnaroli Kochzeit 20 Minuten)
- 400 g Apfelsaft
- 300 g Wasser
- 2 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
- 2 Äpfel, rotschalig, in Schnitzen
- 300 Ziegenweichkäse (Tendre Bûche), 150 g in Stücken (1 cm), 150 g in Scheiben
- 20 g Butter, in Stücken
- 4 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2531 kJ / 603 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 38 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta mit Pilzragout
45min
Spinatwähe
55 Min
Rosenkohl-Risotto mit Speck
30min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 Min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Kürbisrisotto
35min
Quinoa-Broccoli-Gratin
1h 10min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1h
Randen-Suppe
45min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45min