Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ demet maydanoz, sadece yaprakları
- 800 g tavuk budu, derili, kemikli, tavuk kalça ve tavuk baget elde edecek şekilde ikiye bölünmüş
- 2 - 3 havuç, küçük boy (yakl.200 g), enlemesine 2-3 parçaya bölünmüş
- 150 g bezelye, taze ya da dondurulmuş, çözdürülmüş
- 1190 g su
- 2 ½ tk tuz
- 1 tk karabiber, ekstra 1-2 tutam karabiber
- 2 defne yaprağı, kurutulmuş
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 50 g un
-
50
g beyaz şarap
veya 50 g su - 100 g krema
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1874 kJ / 448 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
İmam Bayıldı
1h
Vegan Makarna
1h
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25min
Yoğurt (Karıştırma Kabında)
12 Std. 10 Min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 min
Soğanlı Tarte Flambe
1h
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2 godz. 10 min
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Değerlendirme yok
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 godz. 10 min
Mango ve Acı Biberli İçecek
10min