Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g havuç, soyulmuş, uçları kesilmiş
- 25 g soğan, ikiye bölünmüş (isteğe bağlı)
- 5 g taze maydanoz, sadece yaprakları
-
40
g zeytinyağı
veya 40 g ayçiçek yağı - 25 g sirke
- 20 g limon suyu
- 10 g hardal
- 3 tutam tuz
- 3 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 664.6 kJ / 158.9 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 16.1 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 243.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 Min
Kereviz Salatası
10 Min
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Patates Graten
1 Std. 10 Min
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 Min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Değerlendirme yok
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1 Std. 10 Min
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10 Min
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 Min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 Min
Elmalı Kurabiye
1 Std. 15 Min