Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sarımsaklı Sos
- 3 - 4 diş sarımsak
-
70
g sirke
veya 70 g limon suyu
Çorba
- 60 g yoğurt
- 50 g un
- 1 yumurta sarısı
- 20 g limon suyu
-
500
g sığır işkembesi iyice temizlenmiş,küçük parçalara bölünmüş
veya 500 g kuzu işkembesi iyice temizlenmiş,küçük parçalara bölünmüş - ¼ limon
- 1500 g su
- 2 diş sarımsak
- 1 soğan, orta boy, ikiye bölünmüş
- 30 g tereyağı
- 2 ½ tk tuz
- 1 tk toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 772 kJ / 185 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10 Min
Acı Biberli Zeytinyağı
25 Min
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
2h
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
Değerlendirme yok
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1 Std. 10 Min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 Min
Vegan Makarna
1 Std.
Tempura Sebzeler
40 Min
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2 godz. 10 min
Höşmerim
3h 20min
Ayva Tatlısı
3 godz.