Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 80 g di acqua
- 2 - 3 pizzichi di sale
- ¼ cucchiaino di aceto di mele
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
Ripieno di funghi
- 80 g di scalogno a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
350
g di funghi freschi (es. porcini, finferli, porcini...), a fette
veya 350 g di funghi champignon, a fette - ¼ di cucchiaino di sale
- 100 g di spinaci freschi
- 25 g di burro, a pezzi
-
50 - 60
g di Feta, sbriciolata
veya 50 - 60 g di mozzarella, tritata - 3 - 4 pizzichi di fiocchi di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 630.7 kJ / 150.7 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 14.7 g
- Yağ
- 8.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 179.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche con pere, salvia e Fontina
1h 10min
Millefoglie vegetariana
1 Std. 30 Min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 Std. 30 Min
Quiche radicchio e bietole
1h 15 phút
Torta di spinaci greca
1h 20min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Quiche ai funghi e Fontina
1 Std. 30 Min
Rotoli di broccoli con squacquerone
1h
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min
Frico
1h
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min