Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di farina
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
Condimento
- 40 g di noci sgusciate
- 100 g di cicoria, i gambi puliti
- 200 g di pere pulite e tagliate a metà nel senso della lunghezza
-
100
g di panna acida (30% di grassi)
veya 100 g di ricotta fresca - 2 - 3 pizzichi di sale, a piacere
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 100 g di Gorgonzola dolce
- 15 g di rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1970.3 kJ / 470.9 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Karbonhidrat
- 53.7 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 696.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min
Biscotti noci e datteri
1 Std.
Torta salata radicchio e robiola
2 Std. 30 Min
Sfogliatine salate pere e caprino
1 Std. 30 Min
Bolo do caco
3 Std. 30 Min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1 Std.
Tarte flambé alle cipolle
1 Std.
Tè alle erbe e biscotti alla cannella
55 Min
Madeleine salate al Parmigiano Reggiano
1 Std.
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1 Std.
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 Std. 30 Min