Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di salsa di soia
- 3 rametti di menta fresca, le foglioline
- 150 g di topinambur, puliti e a fette (2 mm) (vedere consigli)
- 1700 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 26.6 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti
3 Std. 45 Min
Asparagi sottovuoto
50 phút
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1h 10min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40 Min
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 phút
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7h
Barbabietole sottovuoto
3sa 30 dk
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12hod. 15min