Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
-
400
g di bietole fresche, le foglie
veya 400 g di spinaci freschi in foglia - 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 2 uova
- 60 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- farina tipo 00 q.b.
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 80 g di burro a pezzi
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2104.7 kJ / 502.7 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Karbonhidrat
- 18.4 g
- Yağ
- 35.8 g
- Doymuş Yağ
- 21.4 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 885.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50min
Erbazzone reggiano
2 Std.
Indivia belga gratinata
1h 20 min
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20 min
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Tortino di cardi alla fiorentina
1 Std. 30 Min
Torta salata di bietole
1h
Mondeghili
40 min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Polpette milanesi (Mondeghili)
55min
Salsa rubra
30 min