Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
-
400
g di bietole fresche, le foglie
veya 400 g di spinaci freschi in foglia - 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 2 uova
- 60 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- farina tipo 00 q.b.
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 80 g di burro a pezzi
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2104.7 kJ / 502.7 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Karbonhidrat
- 18.4 g
- Yağ
- 35.8 g
- Doymuş Yağ
- 21.4 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 885.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortino di cardi alla fiorentina
1 godz. 30 min
Strudel di broccoletti
1 godz. 40 min
Insalata di sedano rapa e mele
10 dk
Insalata di panissa con carciofi
55 dk
Flan di cavolfiore
45min
Flan al topinambur
40min
Cardi gratinati
40min
Salamelle con le verze
1sa 5 dk
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 godz.
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 godz. 10 min
Contorno di taccole al pomodoro
40min